Vízi biciklivel a Mariana árok körül


Avagy sekélyes gondolatok a mélyvízben


Pulpitum? Latin, ebből ered a "pulpitus" szavunk. Így már biztosan tudod, hogy jött ez az elnevezés. Ez most egy egyszerű faláda, amire fölállok, és dumálok Hozzád egy kicsit.

Ha arra a népszavazási kérdésre, hogy "Akarja-e ön, hogy Heysa Tamás tovább fertőzze az Internetet megszólalásaival" válaszod "Igen", nyugodtan megnézheted a duma szekciót. Ha válaszod "Nem", akkor fütyülök Rád, és nézz olyan lapot, ami érdekel.

Egyszerű életemben semmi különös nem történik, csak úgy vagyok, de ha már vagyok, hát gondolkodom. Néhány gondolatomat szeretném megosztani Veled ezen a lapon. Ha úgy érzed magad olvasás közben, mint ez a szerencsétlen birka, nézd át inkább a képeket.

Eredetileg egy barátom "félmegjegyzései" indították el bennem a gondolatokat, amiket itt ernyőre vetek. Később csak úgy jöttek. Mivel elég szerteágazó az érdeklődési kőröm, így várhatóan sokféle írást olvashatsz itt, de mivel egy műveletlen tuskó vagyok, semmi komolyat. Én annak örülnék a legjobban, ha mindegyikbe belekötnél, amint a többségénél - újraolvasáskor - én is tettem. Ha belekötsz, gondolatokat ébresztettem. Ha feltétlenül elfogadod, vagy esetleg unod őket, puhára estek.

Egyetlen kérésem van! Ha valamely konklúzióval nem értesz egyet, a premisszákban, vagy a következtetésben keresd a hibát, ne utasítsd el zsigerből. Jó kötözködést!

(Ez az oldal még fejlesztés alatt áll, bocs a halott linkekért! majd kiforrja magát.)